BESTYRELSESMØDE I VFB DEN 12.04.18

Godkendelse af referat fra sidste møde og opfølgning på punkter fra sidste møde.

Referat godkendt og punkter gennemgået.

Økonomi status og budgetlægning for resten af 2018.

Kirsten har fremsendt status. Det ser helt fornuftigt ud. Søren og Jeppe arrangere et møde med Kirsten inden udgangen af april ift at få lagt budget for resten af året.

Drøftelse af indkøb af ny måltavle, jf mail fra Søren og Ulli

Vi har fået 20.000,- kr af Spar Nord fonden til en ny måltavle. Søren og Ulli snakker med to forskellige udbydere. Det vil koste mere end 20.000,- da der også skal en fod/holder til tavlen. Bisi snakker med sine onkler (smede virksomhed) om at lave en fod/holder til en god pris.

Vi vil gerne indvie måltavlen med besøg af SparNord d. 16.06 til fællesspisning og hjemmekamp.

Drøftelse af dronefilm vedr. landsby cup

Vi har fået tilbud på, at få lavet en film med en drone, der filmer Landsby cuppen fra oven. Det kunne være en rigtig god reklame ift fremtidige sponsorer. Søren går videre med det.

Rengøring fra 01.05, og up-shining af klubhus?

Der arbejdes på en løsning, hvor vi lejer os til den rengøring, der er brug for i løbet af året. Da vi har et varierende forbrug vil det være en stor fordel for os, at der kan være tale om et fleksibelt timeantal, ligesom vi sparer forsikring m.m. ift hvis vi har en fastansat.

Vi har brug for en arbejdsdag til at gennemgå de fejl og mangler der er i klubhuset. Vi satser på lørdag d. 02.06. Janni er tovholder på hvem der kan hjælpe og hvad det er der skal laves.

Status Landsby cup.

Der er kommet faktura fra Pro-cup systemet. Vi nedgradere til medium udgaven, da det er stort nok til det antal hold vi forventer. Det koster omkring 4500,- kr. pr. år. Systemet fungere og gør hele kamp og dommersætningen nemmere, så vi holder fast i det selvom udgiften er lidt større end forventet.

Stævnet er nu åbent for tilmelding og de første tilmeldinger er kommet ind. Jeppe begynder snarest at sende mail med invitation direkte til trænere i omegnsklubber.

Opdateret beskrivelse er lagt op på hjemmesiden og facebook med hjælp fra Ulli.

Status på ungdomsudvalg

Ungdomsudvalget er nu konstitueret. Helle Ryom er formand. Herudover er Line Skov Rodkjær Lene Brokdorff Winther og Lena Lindorf Jakobsen med.

Der er pt. 4 i udvalget, men det vil være fint at få flere med. Det er dog nogle rigtig gode folk der er med, så det skal nok blive godt.

Hovedopgaverne her i foråret er at få gang i baneboden til ungdoms hjemmekampe og finde resultatindsamlere og medalje overrækkere til landsby cup.

Udlån af klubhus

Der mangler flere ting i køkkenet og det er rigtig træls, når vi låner det ud til arrangementer. Jannie og Bisi har en ide til en fremtidig sikring af, at alt er det som det skal være til udlån og vender tilbage ved næste bestyrelsesmøde.

Orientering fra sportsgrene

Badminton (sommerbadminton)

Badmintonsæsonen stopper som udgangspunkt ved udgangen af april. Der er dog et eller to hold der gerne vil spille i sommerperioden tirsdag fra 20 – 21.30. Søren tager ønsket med til halmøde i næste uge.

Sæsonen starter op igen ultimo september. De to første uger af september er hallen lejet ud, hvilket betyder at der er penge til et nyt gulv.

Fodbold ungdom (standerhejsning og trænermøde)

Der indkaldes til trænermøde (fælles med Nøvling) torsdag i næste uge. Jeppe deltager sammen med Glen fra Nøvling.

Fin standerhejsning.

Fodbold senior

Sæsonen er i gang og de første par kampe er spillet. Over 30 spillere og Ca. 15 til træning i gennemsnit her i opstarten. 2 11 mands hold er tilmeldt turnering og de nye er glade for at komme i VFB. Det går fint med Søren og Ulli som trænere.

Gymnastik (sæsonafslutning)

Sæsonen er nu afsluttet, og det var en fin afslutning. Der var pizza til alle gymnastik børn. Næste sæson vil alle hold træne samtidig i hver sin ende af hallen. På den måde er der også flere instruktører til at bakke hinanden op.

Dans (ny instruktør)

Der er ansat ny danseinstruktør frem til 19.06. Der er tale om en prøveperiode. Hvis det fungere kan vi evt udvide tilbuddet efter sommerferien.

Evt.

Rundt om Vaarst. Jannie har snakket med Rikke C. (redaktør) og Ulli og de kommunikere fremadrettet om, hvad der skal i ROV fra VFB.

Energirådgiveren fra Aalborg kommune, som har været på besøg var meget positiv over for vores forslag til forbedringer. Vi håber nu der bliver givet grønt lys til få de foreslåede ting lavet.

Like os på Facebook​

Følg med i vores hverdag, deltag i konkurrencer og læse de nyeste informationer.

Kontakt VFB

​Ring til os på 60 49 67 69 - Telefontider hverdage mellem 8:00 - 18:00

Du kan også med fordel skrive en mail til os på formanden@vfb-sport.dk.

 

Find os her

​Nyheder fra VFB

24-04-2024
Endelig kamp på Vaarst Stadion
Kalder alle VFB fans! På lørdag sker det!
Læs hele nyheden »
25-03-2024
Kampprogram for klubbens hold FORÅR 2024
Her kan du finde forårets kampprogrammer for klubbens fodboldhold
Læs hele nyheden »