Landsby Cup​

Dette års udgave er den 29. Landsby Cup.

Cup’en startede som en ganske lille invitationsturnering, hvor nogle få klubber dystede mod hinanden. Landsby Cup'en afvikles i weekenden, hvor børnene får sommerferie fra skolen.

DBU´s turnering er på dette tidspunkt afsluttet. Mange klubber/hold bruger derfor Landsby-cup'en til at ønske hinanden en rigtigt god sommerferie.

I 2002 besluttede VFB’s Ungdomsudvalg at indfører fri tilmelding. Resultatet heraf overraskede positivt idet hele 47 hold tilmeldte sig. Med så mange hold var grænsen dog nået for hvor mange kampe der kunne afvikles på én dag. Ungdomsudvalget besluttede derfor at 2003 udgaven skulle omfatte 2 spilledage. Der har i årene herefter deltaget i omegnen af 200 hold, med rekorddeltagelse af 219 hold fra 42 forskellige klubber i 2013.

Cup’en tilbydes som en bredde-ungdomsturnering for piger og drenge op til 12 år. De enkelte årgange færdigspilles samme dag.

VFB lægger stor vægt på at Cup'en også bliver en god oplevelse for de knap så gode hold, derfor er der placeringskampe for alle hold.


Medaljer og is overrækkes til samtlige spillere.


Årets deltagergebyr på henholdsvis 300,- kr., 450,- kr. og 500,- kr.

Omkring 1.200 spillere og lige så mange forældre og ledere gæster Vaarst i de 2 dage, derved 3-dobles byens indbyggerantal og skulle pladsen blive lidt trang håber vi at alle tager det med godt humør.

Alle håber på godt fodboldvejr til Landsby-Cup'en, men nogen garanti kan desværre ikke gives. Arrangørgruppen af Landsby Cup’en ønsker alle et godt stævne afholdt i positiv ånd. Vi ser frem til at møde en masse glade børn og forældre. 

Vore mange frivillige hjælpere, dommere m.fl. vil gøre alt for at deltagerne får en hyggelig dag og at sportstasken ikke kun fyldes med snavset tøj, men også med gode minder fra stævnet.

Husk vores slogan: Landsby-Cup …….. et godt stævne, uanset vejret!

​OBS OBS OBS OBS
​500 nærliggende parkeringspladser

Sol & hygge

Glade miniputter fandt vej til isen efter kamp​

Cuppen arrangeres i samarbejde med:​

Like os på Facebook​

Følg med i vores hverdag, deltag i konkurrencer og læse de nyeste informationer.

Kontakt VFB

​Ring til os på 24 40 95 90 - Telefontider hverdage mellem 8:00 - 18:00

Du kan også med fordel skrive en mail til os på info@vfb-sport.dk.

 

Find os her

​Nyheder fra VFB

31-07-2023
FODBOLD SENIOR
Fodbold Herresenior - Mangler du et sted at spille fodbold?
Læs hele nyheden »
01-01-2023
INSTAGRAM
Følg VFB på Instagram
Læs hele nyheden »