Hvem er hvem - planlægning​

SUNCHARTER Landsby-cup´en er Vaarst-Fjellerad Boldklubs store fodbold sommerstævne for piger og drenge i alderen 5 – 13 år.


Planlægning og afvikling foretages af et Cup-udvalg bestående af:


Jeppe B. Sørensen - 60496769

Planlægningen af Cup’en er en løbende proces, der strækker sig lige fra slutningen af forrige års SUNCHARTERLandsby Cup og tager ekstra fart fra marts til juni, hvor begrebet “ligge vandret”, i perioder, ikke har noget med en sofa at gøre.

Louise Lybech og Jannie Nymann udgør klubbens logistikafdeling, de sørger – sammen med deres hjælpere – for at alle ting er i rette mængder, på rette sted og til rette tid. Omkring 120 hjælpere er i sving i de 2 dage Cup’en varer. Hjælperne er hovedsagligt forældre og spillere i klubbens fodboldafdeling, men også klubbens andre afdelinger, bestyrelse, inspektør, og beboere i Vaarst og Fjellerad hjælper med.

Opgaverne der skal løses er mangeartede. Bemanding i boder, dommere, resultatindsamling, parkeringshjælp og rengøring er blot nogle af opgaverne. Uden den enorme opbakning blandt alle de ovennævnte, ville der slet ikke være nogen SUNCHARTER Landsby Cup.

Cup’en giver et pænt overskud til ungdomsarbejdet i VFB og alle hjælpere yder dermed, et ikke uvæsentligt, bidrag til klubbens økonomi og medvirker således til, at klubben kan bibeholde de humane kontingentsatser i ungdomsafdelingen.

En helt særlig hjælp modtager vi fra Claus Andresen og hans IT-team. Dette team styrer kampplanlægning og resultatberegning. Det specielle ved Claus’s hold er at de alle er medlemmer af -og til dagligt yder Deres frivillige virke- i LKB Gistrup. Meget imponerende at frivillige hjælpere i en naboklub også kan finde energi og engagement til at hjælpe “lillebroderen” i Vaarst/Fjellerad.

Har du spørgsmål eller kommentarer til SUNCHARTER Landsby Cup’en er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

​Stævneleder

Jeppe B. Sørensen

Like os på Facebook​

Følg med i vores hverdag, deltag i konkurrencer og læse de nyeste informationer.

Kontakt VFB

​Ring til os på 24 40 95 90 - Telefontider hverdage mellem 8:00 - 18:00

Du kan også med fordel skrive en mail til os på info@vfb-sport.dk.

 

Find os her

​Nyheder fra VFB

01-01-2022
FODBOLD SENIOR
Forårets kampprogram for Serie 3
Læs hele nyheden »
01-01-2022
INSTAGRAM
Følg VFB på Instagram
Læs hele nyheden »